Regisztráció
Név*
Ezzel a névvel fogják látni az adott cégfiók felhasználói.
E-mail cím*
Belépni az e-mail címével tud majd!
Jelszó*
Már 100+ magyar vállalkozás használja napi szinten a Bejövőszámlák-at.
“Azért szeretjük a bejovoszamlak.hu-t használni, mert a korábbiakban nem voltak ilyen rendezettek és könnyen nyomon követhetőek cégünk pénzügyei. A könyvelőnk is jelezte, hogy hatalmas segítség neki is a program, így biztosan tartós előfizetők leszünk!!”
“A legnagyobb pozitívum az, hogy a NAV rendszerbe érkező számlákat teljeskörűen tudjuk iktatni, nincs bevallatlan bevétel, illetve kiadás. A partnereink felé is jelezni tudjuk, ha valamelyik számla nem érkezik be.”
“Sok esetben a számlák késve, vagy egyáltalán nem jutnak el hozzánk. A bejovoszamlak.hu segítségével szamlainkat naprakészen tudjuk kezelni, nem kell a számla leadás határideje előtt kapkodni, hogy a hiányzó számlákat beszerezzük. Az oldal könnyen kezelhető, átlátható, csapat segítőkész, rugalmas, nagyon hasznos dolgot hoztak össze.”
“A bejovoszamlak.hu nagyban segiti a cég könyvelésének munkáját, mert gyakorlatilag bárhonnan fel tudjuk tölteni a számláinkat ahelyett, hogy havonta legalább egyszer visszük őket a könyvelésre. Igy nagyobb a rugalmasság mindkét oldalon és sokkal naprakészebbek vagyunk a számlaforgalmunk tekintetében.”
“Családi kisvállalkozást vezetünk férjemmel együtt 2015 óta. Online kereskedelemmel foglalkozunk. Mindig nagyon fontos terület volt a pénzügy a cégünknél. Szeretünk saját kimutatásokat készíteni, kontrollálni a számainkat. Megvolt mindig is az igényünk arra, hogy mi magunk is adminisztráljuk a számláinkat és ne csak egy könyvelési anyag összekészítéséig forduljanak meg a kezünk alatt bevételi és kiadási számláink. Igaz 2022-ig csak excel táblázatokat használtunk az adatok rögzítésére és kinyerésére. Elég időigényes folyamat volt a napi ügyek mellett ez az adminisztráció és nem is elégítette ki minden igényünket. Nagy álmunk volt, hogy eljussunk odáig, hogy saját szoftvert fejlesztessünk a számlák kezelésére, de szerencsére még azelőtt, hogy belefogtunk volna egy programozóval, rátaláltunk a bejovoszamlak.hu-ra és elindítottuk tesztüzemként. Ma már 100%-osan ezt a programot használjuk és nagyon elégedettek vagyunk vele. Egy nagyon komoly számlaiktatási program, aminek nagy előnye a gyors kereshetőség, az online NAV kapcsolat és a kedvező ár-érték arány. Csak gratulálni tudunk a fejlesztőknek hozzá, és jó szívvel ajánljuk a használatát a kisebb, de akár nagyobb vállalkozások számára is!” - Makó Mariann, RUBOLD Kft.